8.02.2009 г., 0:08 ч.

Не е за мен 

  Поезия » Любовна
1216 2 9

Пак гледаш ме със толкова омраза -

би ме убила още в този час!

Не знам какво за мен ти е разказал!

Да - имаше ме, имах го и аз!

 

Обичахме се, няма да го крия!

За мене беше всичко на света!

Живяхме като в приказка, в магия -

тогава вярвах сляпо в любовта!

 

Но случи се така, че ме излъга -

прекърши струна в моята душа!

Жестоко нарани ме и си тръгнах -

изгуби ме със глупава лъжа!

 

Пак гледаш ме със толкова омраза...

Повярвай ми, излишно те боли!

Не е за мен! И сам ми го доказа!

Компромиси не правя на лъжци!!!

 

 

© Мариела Челебиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??