Пак гледаш ме със толкова омраза -
би ме убила още в този час!
Не знам какво за мен ти е разказал!
Да - имаше ме, имах го и аз!
Обичахме се, няма да го крия!
За мене беше всичко на света!
Живяхме като в приказка, в магия -
тогава вярвах сляпо в любовта!
Но случи се така, че ме излъга -
прекърши струна в моята душа!
Жестоко нарани ме и си тръгнах -
изгуби ме със глупава лъжа!
Пак гледаш ме със толкова омраза...
Повярвай ми, излишно те боли!
Не е за мен! И сам ми го доказа!
Компромиси не правя на лъжци!!!
© Мариела Челебиева All rights reserved.