23.10.2008 г., 22:00 ч.

Не феникс... 

  Поезия » Друга
737 0 1

Втурнах се... потъпках крехките цветя -

без свян. Крила прекърших,

паднах... изстинах

в аления плам

на огъня,

за да те имам...

и те имах...

Сега съм друга.

С исполинска мощ

крилата горели разтварям.

Не феникс...  и ангел не съм -

гранитна скала. За тебе съм - нож,

разрязващ безмилостно гнилото! Силна съм!

 

 

 

© Здравка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??