4.04.2008 г., 11:29 ч.

Не грях... а любовта... 

  Поезия » Любовна
586 0 1
 

04.04.08г.

 

Живях във тоз пожар голям -

една съдбовна и гореща нощ,

но хубаво ми беше там

в нежния, страстен разкош.

 

Той галеше лицето и косите,

целуваше горещата ми плът,

а щом погледнеше ме в очите,

обземаше ме страст за пореден път.

 

Разбирах ли какво ми беше?

Нима аз можех да си тръгна?

Страстта в очите му искреше

и исках само в нея да потъна...

 

Под синия воал на тази вечер,

под бялото на светлата луна.

Сладък мед по устните му беше,

и пиех го, забравила за всяка самота.

 

Греха до края изживяхме,

обезумели от страстта,

и най-накрая чак разбрахме  -

това не беше грях, а любовта...

© Erato Eratova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много е добро като идея, само малко да подредиш... ритъма и стъпките и ще стане ОК!
    Дерзай и успех, миличка!:І)
Предложения
: ??:??