1.09.2019 г., 1:12 ч.

Не губи 

  Поезия » Любовна
479 1 0

Не губи  очите си, моя любов,

онези специалните, истинските,

които разнищват души

и дълбаят в язвите на обществото...

Не губи сърцето си моя любов

сърцето ти истинско, диво и страстно

което умее да пали пожари,

а в моето запали огън незагасващ

Не губи душата си моя любов

душата ти специална е с много лица,

която с моята душа танцува

във страстния танц на любовта.

© МД Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??