12.11.2009 г., 22:25 ч.

Не губи любовта 

  Поезия » Любовна
496 0 1

Когато откриеш любовта,

хвани я с две ръце... 

Не я оставяй да си иде неизживяна.

Сграбчи я силно в свойте пръсти.

Дръж я здраво в своето сърце.

На топло сгушена в твойте ръце.

Прегърни я силно.

Погали я нежно.

Дай живота си дори.

Но за нищо на света

не губи любовта.

© Драгомир Костадинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??