15.05.2008 г., 21:22 ч.

Не губи надежда! 

  Поезия
676 0 3

 

 Не губи надежда!

 

 

Виждаш ли смисъл в днешния ден
или пък в мрака студен?
Смисъл за теб нищо няма,
пак си в емоционална яма.

 

Текат бисерни сълзи
от кърваво червените очи.
Чудиш се за какво да живееш,
отдавна за нищо не копнееш.

 

Всеки божи ден страдаш
и в бездната пропадаш,
но надежда не губи,
а широко се усмихни.

 

Слънцето пак ще изгрее,
славеят песента си ще запее.
А ти мъничко почакай само,
близо до приятелското рамо.

 

 

© Стефка Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Поздравления!
  • Надеждата... нужна ни е - факт! Поздрав за стиха!
  • Надежно, но не може би аз няма да видя това рамо...Съдбата ми отне това рамо!...И все пак.... едни страхотен стих е това!
Предложения
: ??:??