29.03.2007 г., 13:35 ч.

Не идвай  

  Поезия
1023 0 4
Не идвай


Недей, Любов, не идвай пак,
да обичам вече не зная как.
Не ме прилъгвай с усмивка лукава,
сърцето твойте капани познава:
ще ме омаят нечий красиви очи,
устните сладко ще шепнат лъжи,
с прегръдки ще ме топлят нежни ръце


Недей, Любов, не идвай пак при мен,
страх ме е, че ще си тръгнеш някой ден.
Всичко се повтаря и както всеки път,
само навик ще остане, щом чувствата умрат:
другаде ще гледат красивите очи,
от устните сладки ще загорчат,
ще се докосват ръцете, но вече студени
и сърцата отново ще са отегчени.

© Нещастен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??