26.02.2013 г., 11:15 ч.

Не идвай 

  Поезия » Любовна
628 0 2

Не идвай!

Не съм те заслужила.

Обичах.

Ревнувах.

Прощавах.

Разкайвах се

за греховете ти.

Боляха ме

твоите тайни.

Разкъсано свети

прозрение

какво между нас

не достига.

Обречена вечност

през мене

върви и лъжливо намига.

Познато.

Тревожно.

Отчаяно.

Така те копнее душата ми.

Безпомощно

в ритъм объркан

сърцето препуска

в очакване.

Не идвай!

Съдбата ни - скитница

предрича

поредното влюбване.

И само таз

песен - немирница

ми връща

надежда изгубена...

Не идвай...

Не съм те заслужила!

© Теменужка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??