20.12.2007 г., 11:47 ч.

Не искам! 

  Поезия
678 0 17
***
Не искам да мога да бъда скала!
Не искам да мога да мразя!
Не искам да мога да викам едва!
Не искам да мога да лазя!


Поисках... и мога да бъда сълза!
Поисках... и днес съм стихия!
Поисках... и мога да дишам сама!
Поисках.. и мощно ще вия!

Не искам да глъхне гласът ми нечут!
Поисках... и днес ще изригна!
Не искам да зъзне стихът ми от студ!
Поисках... и днес ще те стигна!

Не искам да бъдеш до мене стена!
Не искам по тухли да вехна!
Не искам, когато обичам, да спя!
Не искам до камък да съхна!

Поисках от теб... да разтапяш леда!
Поисках... на огън да станеш!
Поисках... а ти ще ми кажеш сега...
ще тръгваш... или ще останеш!

© Арлина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??