Не искам да ме питате защо,
не искам даже да е даже!
Не искам - няма за какво,
да плачем и да се продаваме.
Животът полетя – и я го виж -
роди се и задава ни въпроси,
във тишината двамата мълчим
и се разтваряме във нея боси.
Любов, любов и хиляди слънца,
звезди, които ни говорят,
а ние, като истински деца,
в игрите си със тишината спорим...
© Ивайло Цанов Всички права запазени