27.06.2015 г., 19:17 ч.

Не искам 

  Поезия » Философска
725 0 1

Не искам да съм победител,

нито на живота зрител.

Не искам да съм на върха,

нито изхвърлен на брега.

 

Не искам тръпки екстремални,

нито сънища банални.

Не искам пътища без край,

нито заключеник в сарай.

 

Искам слънцето да ме гори,

и вятър в моите коси.

Искам дъжд да ме вали,

и сняг под мен да се топи.

© Лъчезар Геловски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хубаво стихотворение.Интересно написано и с хубав стих! хареса ми!
    Поздравление и хубава вечер!
Предложения
: ??:??