22.10.2009 г., 23:10 ч.

Не искам да си ми муза 

  Поезия » Друга
628 0 1

Дай ми тема,

да изпиша и нея,

както сторих и с теб.

С слова няма смисъл да те лаская,

навярно само ми вредиш.

Ще намеря аз своята муза,

на която ще пиша романи, писма...

Разликата ще е огромна -

тя няма да ме кара да се чувствам сама...       

 

                                                                    `Евелина

© Евита Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??