Дай ми тема,
да изпиша и нея,
както сторих и с теб.
С слова няма смисъл да те лаская,
навярно само ми вредиш.
Ще намеря аз своята муза,
на която ще пиша романи, писма...
Разликата ще е огромна -
тя няма да ме кара да се чувствам сама...
`Евелина
© Евита All rights reserved.
Поздрави, Еви!