17.03.2011 г., 23:59 ч.

Не искам да съм твоята половинка 

  Поезия » Любовна
661 0 0


Не искам да съм половинката твоя.
 Не, не ми трябват половинки...
Дай ми цялата си истинска Вселена,
небето си, земята в студа и зноя,
 морето в теб, планината си замъглена.
Искам цялата да бъда  само твоя.
Не искам с никой да те деля и моля!

Не искам да ме делиш и ти!
 Цяла съм и за теб съм от Бога.
 Не ми трябва щастие наполовина.
 Може би ще приема само... 
 половинка от твоята постеля,
 до теб цяла да съм, както си мога,
и в теб цяла да се разстеля.

© Лидия Сиркавара Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??