Не искам да съм половинката твоя.
Не, не ми трябват половинки...
Дай ми цялата си истинска Вселена,
небето си, земята в студа и зноя,
морето в теб, планината си замъглена.
Искам цялата да бъда само твоя.
Не искам с никой да те деля и моля!
Не искам да ме делиш и ти!
Цяла съм и за теб съм от Бога.
Не ми трябва щастие наполовина.
Може би ще приема само...
половинка от твоята постеля,
до теб цяла да съм, както си мога,
и в теб цяла да се разстеля.
© Лидия Сиркавара Все права защищены