29.07.2010 г., 22:11 ч.

Не искам любов-самота 

  Поезия » Любовна
792 0 0

Не искам любов-самота,
не искам любов полвинчата,
почуках на твойта врата,
поискала теб във отплата...

на всичко, което ще дам
от себе си аз безпределно
и знай, че до края така
сърцето ще бъде ти верно...

Но искам от теб и това!!!
Не ще те раня, не ранявай...
Не търся любов-самота...
не си ли готов,
ме прощавай...

НЕ ИСКАМ ЛЮБОВ-САМОТА

© Красимира Касабова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??