16.05.2012 г., 16:09 ч.

Не искам много 

  Поезия » Любовна
1038 0 1

 Протегни ръцете си към мен,

от твоя свят дай ми ти.

 Стопли студа в моя ден,

на рамото си притискай ме.

 

 Подари ми светъл миг,

до теб да съм щастлива, 

като любовен стих 

ти ме пазиш жива.

 

 Не искам много, знаеш,

само малко топлина.

 В мен жената да познаваш,

за теб да бъда любовта. 

© Лора Деянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Все някой ще ти подари този светъл мига(ако вече не е).Бъди любовта, но за този който я заслужава
Предложения
: ??:??