20.11.2012 г., 22:30 ч.

Не искам такава любов 

  Поезия » Любовна
757 0 2

Не искам такава любов

 

Не, не искам такава любов,

която с ръцете си мазни петна да оставя!

Не може да има любов,

която на никого нищо не дава!

 

Повярвай, не искам такава любов!

Съдружие с вятър не искам!

Не искам с нож да разрязвам нощта,

зора неогряна да плиска.

 

Ти не разбираш тази любов -

не е от евтина кръчма картина.

Тя е маята на моя живот.

Подарила я бих на малцина.

 

Недей ми пробутва любов за бакшиш!

За твоя джоб - разменна монета.

Без подтик в душата отвън ще стоиш,

осъдил душата си клета!

 

 

© Сабина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??