Не искам утре да бъда забравена,
не искам да ме споменават с лошо,
не искам себе си да предавам,
в ръцете на злото...
Не искам да бъда банална.
Не искам все объркани въпроси да пораждам.
Не искам да бъда посредствена и своенравна.
Аз искам да бъда добра и да нося светлина.
Не искам да се изповядвам,
всеки има какво да сподели.
Като всички грешна, в любовта - вярна,
на себе си аз искам да приличам - цялата!!!
© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени