21.10.2012 г., 22:19 ч.

Не жена 

  Поезия » Любовна
511 0 2

Без любов във бездната потъвам,

без любов не знам да съществувам!

Без любов съм в пълна тъмнина

и кръвта ми става на вода!

Без любов не мога и да дишам,

дори и стиховете трудно пиша!

Без любов съм мъченица,

затворена във клетка птица!

Без любов съм къща без комин,

без любов съм огън, но без дим!

И като море, но без вълни –

без любов съм нищо, разбери!

Без любов съм пясък във пустиня,

просяк уличен без милостиня!

Без любов съм зима посред лято,

зрънце ръж, изгубено в полята.

Без любов съм цвете без роса,

без любов съм просто не жена!

© Надя Уорендър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??