7.08.2014 г., 18:16 ч.

Не карай 

  Поезия » Любовна
503 0 0



Не карай чуждото сърце да чака,

ако не си готов в замяна да дадеш,

една ръка протегната във мрака,

усмивка топла, миг или копнеж…

 

Не карай… защото болката убива

и сякаш не една, а хиляди стрели,

в гърдите ти като вълни преливат,

а после, вярвай ми, неистово боли.

 

А тази болка тя трудно отминава,

даже времето не може да я заличи

и никое, и никое сърце не заслужава,

такава рана, в гърдите да кърви.


21.06.2014

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??