19.06.2008 г., 15:54 ч.

Не... като да 

  Поезия » Любовна
772 0 15
 

 

Не... като да

 

 

Неизбежно

 

Невероятно

 

Неочаквано

 

Незаменимо

 

Неотразимо

 

Незабравимо

 

Ти го напрáви

 

За мен

 

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??