11.09.2007 г., 8:48 ч.

Не казвай 

  Поезия
566 0 4
Не казвай ти "здравей" при срещане случайно.
Не казвай ти "здравей", върви напред нехайно.
Не казвай ти "здравей", не ме поглеждай даже.
Не казвай ти "здравей", това светът ще смаже.

Не казвай ти "здравей" на някой тъй далечен.
Не казвай ти "здравей" - това е ход обречен.
Не казвай ти "здравей", щом с теб се разминаваме.
Не казвай ти "здравей". Така се най познаваме...

© Петя Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??