19.09.2008 г., 7:16 ч.

Не казвай 

  Поезия » Любовна
492 0 4

Не казвай, че ме обичаш

и че в мен се само вричаш,

любовта е знай, загадка,

заблуда - омая сладка.

 

Гнездо тя във сърцето свива,

слова пламенни излива,

но като птица дяволита

във миг невидим тя отлита.

 

Любовта е чувство крехко,

запази го, мили, в тайна,

че в сърцето ми ранено

да не броди сянка трайна.

© Мадлен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??