10.10.2009 г., 18:41 ч.

Не "Край", "Начало" значи "С Бог Ом!" 

  Поезия
1075 0 7

Човек Си Ти. (макар и грешен, 
тъй както всеки друг от нас.) 
Макар и в опит неуспешен,
да си изгубил своя Шанс,
не се отчайвай!
Той Е Вечен!
Знай- всеки Шанс е "Шанс в Аванс"!
И Винаги го следва следващ...
 И тъй- Душата си изследваш - 
за да успееш някой път
най-сетне да я слееш в Път - 
пътеката, която бродиш...

Път, в който две пътеки 
в Една се сливат... за момент 
и се разделят, после всеки
отново скита сам-самин...
Но после сливат се Отново
и тъй - дордето ЗаЕдно Бога 
Успеем да преСъТворИм...
за Нов Живот.
Богини много и много Богове в Света,
 но знай - Те всички са "деца" 
на Нея , Майката Природа
и Любовта Им Е Една.

Не "край", "Начало" значи "С Бог Ом!"

© Кирил Ценев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??