25.10.2010 г., 20:47 ч.

Не любов 

  Поезия » Еротична
902 0 0

Искам устните ти нежно моите да целуват,
със целувки към врата ми да се спускат,
после бавно към гърдите и надолу,
а пък после сам решаваш, но искам те на устните отново.

Как искам ноктите ми, впити във гръбнака,
както ризата, плътта ти да разкъсам.
После искам нежно да те галя
и с целувки кръвта от раните ти да изпивам.

Искам страстно във очите да ме гледаш,
искам бесен огън да съзря.
Ти ме гледай, а пък аз ще се усмихвам
на треската, която ще ти причиня.

Искам не любов да го наричам, само страст,
страст, която завладява ме и в мен бушува,
страст, която искам да ме кара да се гърча
и ако с нея има болка, то накрая ще си струва.

© Бел ГГ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??