Не ме боли - от толкова сълзи
отдавна всичко аз съм преболяла.
Да, може дъжд в очите да вали
и да проскърцва нещо тук - отляво -
и може да е моята душа
без тебе наполовина празна.
Не ме боли, повярвай, не греша,
останало ми е мъничко разум...
Не ме боли - от толкова копнеж
забравила бях колко те желая
и някой ден, щом ти при мене спреш,
наполовина пълна ще е моята стая,
защото, въпреки че не боли, сега
аз знам, че само в теб ще се намеря
и ще си тръгне моята тъга,
защото със любов ще ù постелим...
© Светла Всички права запазени