15.03.2007 г., 2:19 ч.

Не ме е страх... 

  Поезия
484 0 1
Не ме е страх
да призная страха си,
не се страхувам от
чувства, мечти...
Даже гръм да падне
на пътя ми, знам -
светкавицата ще го освети.
А как обичам сълзите
на бурята!
И е щедър небесния гняв.
Отразява дъгата в очите ти
прочитам желание...
мисъл за смях.

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Някой беше казал - "Не е страшен страшния, страшен е страхът!" Хубаво стихотворение!
Предложения
: ??:??