19.07.2008 г., 22:00 ч.

Не ме гадай 

  Поезия » Любовна
894 0 3

              Не ме гадай по пръстите на черните клавиши,

              аз лава съм, изтичам в песента.

              Не ме гадай по нотите на красивите шевици,

              които аз създавам със силата на любовта.

 

              Не ме гадай по нежния и звънък глас,

              музиката се стича от сърцето и душата.

              Не ме гадай каква съм в този час,

              създадена съм от Бога и земята.

 

              Не ме гадай по мелодията непозната,

              показваща смисъла на любовта.

              Гадай ме по тялото и красотата,

              гадай ме, за да ме намериш след това!

© Брияна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??