23.08.2008 г., 13:32 ч.

Не ме жали! 

  Поезия » Любовна
803 0 16

Обичай ме, целувай, не жали!

Така те искам! Целувай ме по-силно!

В прегръдките до стон ме разтвори!

Още по-силно, още по-обилно!

Обичай ме, целувай, не жали!

За чувствата ни - ласки да разкажат!

Пияна от любов до мен бъди,

а после, нека Господ ни накаже!

Обичай ме, целувай, не жали!

В очите ми разцъфвай вечно млада!

Щом е за тебе, в бъдещите дни,

от край до край, ще мина и през ада!

© Красимир Дяков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??