23.04.2008 г., 8:22 ч.

Не ме кори... 

  Поезия
659 0 3

Не ме кори, че безумно те желая.

Не ме кори, че за тебе аз мечтая.

Не ме кори, че до болка те жадувам.

Не ме кори, че в сънищата теб бленувам.

 

Не ме кори, че всеки миг те искам.

Не ме кори, че ти се вричам.

Не ме кори, че със страст те обичам.

Не ме кори, че себе си на теб обричам.

 

Не ме кори за чувствата ми святи.

Не ме кори за сълзите за теб проляти.

Не ме кори за болката изживяна.

Не ме кори, че останах неразбрана.

 

Не ме кори! Просто такава ме приеми!

© Ани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Не се кори!!!
    Приеми се !
    Прегръдка!
  • И аз си мисля...че може само да те обича
    след това красиво послание...с обич, Ани.
  • Докс, винаги успяваш да развеселиш деня ми с уникалните си коментари. Благодаря ти!
Предложения
: ??:??