4.02.2018 г., 3:01 ч.

"Не ме оставяй" 

  Поезия » Любовна
884 0 1

не ме прахосвай

не ме оставяй

да си друг не пожелавай

никога с лъжи не ме венчавай

да си искрен продължавай

не ме унижавай

а с очи и дух ме обожавай

и се наслаждавай

на гледката тъй болно любима -

в съня дълбок сме потънали двамина

и когато нощем се пробуждаш

пак прошепвай мойто име

ако чувам те във унес само

на сърцето ми му стига

да не застине

© Гергана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Че може ли така?На любимия да не оставиш възможност поне за една изневяра.Какво самочувствие ще има той нататък не знам.
    Поздрав!
Предложения
: ??:??