не ме прахосвай
не ме оставяй
да си друг не пожелавай
никога с лъжи не ме венчавай
да си искрен продължавай
не ме унижавай
а с очи и дух ме обожавай
и се наслаждавай
на гледката тъй болно любима -
в съня дълбок сме потънали двамина
и когато нощем се пробуждаш
пак прошепвай мойто име
ако чувам те във унес само
на сърцето ми му стига
да не застине
© Гергана All rights reserved.
Поздрав!