11.06.2011 г., 23:10 ч.

Не ме питай защо те обичам 

  Поезия » Любовна
963 0 0

Не ме питай защо те обичам.
Всичко, което знам, е, че твойта прелест ме пленява.
Тези приказни очи ме карат да се загубя в тях.

Не ме питай защо времето спира, когато сме близo един до друг.
И не ме питай защо искам да бъдeш тук.
Всичко, което знам, е, че имам нужда от теб.

Не ме питай защо аз не искам да си тръгна...
Не ме питай защо, защото аз наистина не знам.
Всичко, което знам, е, че аз се наслаждавам на момента, в който сме заедно.

 

11.06.2011

© Мартин Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??