23.01.2010 г., 14:30 ч.

Не ме приемаш... 

  Поезия » Любовна
1735 1 20

Не ме харесваш толкова различна.

Не се побирам в твоите стандарти.

Не се отучих в локвите да тичам,

не мога да понасям тротоари...

 

Не мога подходящо да се влюбвам.

Обикна ли, от нищо не ми пука!

Сълзите си да скривам ми е трудно.

Засмея ли се, пея със капчука.

 

Не ме приемаш... Даже си уплашен.

Такива хора май се вписват сложно

във твоите понятия за щастие.

Защото постоянно те тревожат.

 

Защото нещо в тях не се забравя

и с времето нараства многократно...

Не ме харесваш... Тръгвай си тогава!

Но остави открехната вратата.

 

Защото знам, че тайно в мен си влюбен.

 Напразно ме раняваш и отричаш.

В тълпата лесно е да ме загубиш...

Обичай ме, каквато съм! Различна.

© Бианка Габровска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??