5.02.2013 г., 10:27 ч.

Не ме разбират 

  Поезия » Любовна
475 0 0

Не ме разбират, когато те обичам,
казват – от сляпа любов не съм видял,
свиват рамене, отричат,
че е възможно да ме правиш цял.
Поучават ме, говорят за спасение,
за отърсване, за нов живот,
обещават ми нови привидения
като награда, че вървя по мой път.
Не ме разбират, когато те обичам -
никога не ме е интересувало.
По твоя път не спирай да ме отвличаш.
Душата ми в сърцето ти е нарисувана.

 

05.02.2013 г.

© Иво Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??