19.10.2017 г., 22:57 ч.

Не ме събуждай... 

  Поезия » Любовна
433 1 7

Не ме събуждай в утрото ми рано, 
още малко този сън да продължи, 
бленувам аз за мъжкото ти рамо 
и нека всеки спомен да остане жив! 

 

Не ме прегръщай във съня ми само, 
само тебе искам като пламък жив.
Бъди звезда в мечтите ми изгряла, 
в тъмни нощи огрявай като лунен лъч. 

 

Не ме рисувай със очите само, 
изгарям страстно при всеки допир див. 
Слей се с мен, нека пак да станем цяло, 
жадувам да споделям с тебе всеки миг.

© Пламена Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??