Не ме събуждай в утрото ми рано,
още малко този сън да продължи,
бленувам аз за мъжкото ти рамо
и нека всеки спомен да остане жив!
Не ме прегръщай във съня ми само,
само тебе искам като пламък жив.
Бъди звезда в мечтите ми изгряла,
в тъмни нощи огрявай като лунен лъч.
Не ме рисувай със очите само,
изгарям страстно при всеки допир див.
Слей се с мен, нека пак да станем цяло,
жадувам да споделям с тебе всеки миг.
© Пламена Владимирова All rights reserved.