19.11.2009 г., 11:10 ч.

Не ме търси 

  Поезия » Любовна
1159 0 0

Не искам пак в спомените да се връщам

и в мислите си силно пак да те прегръщам.

Да усещам как се целувки ме изпиваш,

да бъда с друг, а отново да ми липсваш.

 

Не ми звъни! Защо го правиш, ми кажи?

Недей с думи пак да ме омайваш.

Не ми се слушат пак познатите лъжи,

недей отново да ме нараняваш.

 

Не ме търси. Така е сложно.

Помогни ми всичко да забравя.

Не ме търси. За нас е вече късно.

Искам в миналото си да те оставя.

 

© Диана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??