Не искам пак в спомените да се връщам
и в мислите си силно пак да те прегръщам.
Да усещам как се целувки ме изпиваш,
да бъда с друг, а отново да ми липсваш.
Не ми звъни! Защо го правиш, ми кажи?
Недей с думи пак да ме омайваш.
Не ми се слушат пак познатите лъжи,
недей отново да ме нараняваш.
Не ме търси. Така е сложно.
Помогни ми всичко да забравя.
Не ме търси. За нас е вече късно.
Искам в миналото си да те оставя.
© Диана All rights reserved.