3.09.2007 г., 10:17 ч.

Не ме заплашвай, безумецо! 

  Поезия
830 0 14
Не ме заплашвай, безумецо, с ада,
не ми предлагай рая за награда!
Надскочила съм всички страхове,
платила съм пре-скъпо тези грехове!

Не ме заплашвай, безумецо, не ме сочи,
не смей да ме гледаш със слепи очи!
На земното не се поддавам -
душата голяма, но аз не продавам!

Не ме заплашвай, безумецо, със сила,
тялото - тленно, но ума е закрила,
докато сърцето бие в упоение,
с божество и вдъхновение!

© Милица Игнатова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??