4.06.2007 г., 9:55 ч.

не-меланхолично 

  Поезия
453 0 4
Бълбука младата ми кръв.
Зелено-ябълково блеснали
очи улавят ме със стръв.
И на душата ми е песенно.
Кипи по вените ми жар -
на страстите си в плен оставам...
На деветнайсет съм, макар
че календара ме предава.
А мислех - с времето, уви,
ще поизтлее тая жажда...
Не съхнат живите води,
щом обич нова ги подклажда.

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??