4.09.2007 г., 10:21 ч.

Не ми е 

  Поезия » Друга
571 0 3

Отдавна знам: не ми е безразлично -
съдба особена живота ми от пет годишна хвана
и буйни чувства доста рано
научиха ме да обичам!

Богата съм, потънала в разкош.
Във свят, неподходящ за слаби хора,
ала за слаби хора по-пригоден,
отколкото за някой като мен -
изливам чувствата във думи.
Със смелост заредена, аз се взирам
с любов към бъдеще желано.
С живот ту подреден, ту разпилян...
на двадесет и шест години знам -
не ми е безразлично, не!

1 декември 2004
remix: 3 септември 2007

© Ема Венева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??