16.11.2012 г., 22:19 ч.

Не ми е нужно 

  Поезия » Любовна
1577 0 9

 

Не ми е нужно

 

 

Не ми е нужно твоето обичане,

облечено в красиви думи само.

"Обичам те!" - за мене значи всичко,

признание, мечти и мъжко рамо.

 

Обичането не е никак просто,

като да кърпиш старата си ризка,

не е като да си дошъл на гости 

и да си тръгваш, щом ти се прииска..

 

Обичането е като да стъпваш по жарава,

да не усещаш как ти парят ходилата...

Обичането е да можеш да  оставаш.

Обичането е копнеж... и тъй нататък...

 

 

 

© Юлия Барашка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??