Не ми е нужно
Не ми е нужно твоето обичане,
облечено в красиви думи само.
"Обичам те!" - за мене значи всичко,
признание, мечти и мъжко рамо.
Обичането не е никак просто,
като да кърпиш старата си ризка,
не е като да си дошъл на гости
и да си тръгваш, щом ти се прииска..
Обичането е като да стъпваш по жарава,
да не усещаш как ти парят ходилата...
Обичането е да можеш да оставаш.
Обичането е копнеж... и тъй нататък...
© Юлия Барашка Все права защищены