26.02.2010 г., 18:40 ч.

Не ми е студено 

  Поезия » Любовна
780 0 14

 

Ще притихна до теб
с дъх на трева,
с аромат на 
разцъфнали кестени.
Колене ще присвия,
ще положа глава
до сърцето ти,
в ритъм унесена.
Ще послушам гласа ти -
ромон на дъжд,
шепот
на море уморено.
Ще позная в
очите ти силния мъж,
с който вече
не ми е студено.

 

© Валка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??