1.03.2011 г., 21:28 ч.  

Не ми казвай 

  Поезия » Любовна
940 0 1

Не ми казвай, че раната е заздравяла, щом белегът остава за цял живот!
Не ми казвай, че не искаш да ме виждаш, щом оглеждаш се още за мене ти!
Не ми казвай, че за теб минало съм аз, щом във всички твои връзки зад тебе съм аз!
Не ми казвай, че отричаш се от всичко, щом за миналото тайно още те боли !
Не ми казвай, че друга си обичал, щом с мене ги сравняваш ти!
Не ми казвай, че нощта е мрачна, щом звездите я красят в тоз час!
Не ми казвай, че мене си забравил, щом с яд произнасяш името ми... пак!
Не ми казвай, че нямаш чувства, щом сърцето още те боли!
Не ми казвай, че предпочиташ самотата, щом не искаш да останеш дори за малко сам!
Не ми казвай, че летиш като  птица, щом не знаеш накъде!
Не ми казвай, че приятни са обятията чужди, щом в тях не оставаш нито час!
Не ми казвай, че други устни по-вкусни си намерил, щом не можеш да усетиш техния нектар!
Не ми казвай, че оставих те сам, щом ти избра да си тръгнеш!
Не ми казвай нищо ти... защото знам, че още те боли!

© Фанка Фанкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??