9.11.2005 г., 11:40 ч.

Не ми обещавай 

  Поезия
1181 0 5
Не ми обещавай,
че утре ще бъда красива
в онази рокля
на жълти круши и есенни листа...
Не ми обещавай,
че утре усмивка на устните ми ще грее
в цвят на рози и сбъдната мечта...
Не ми обещавай,
че утре в очите ми ще има магия
като онази
от детска приказка,
в розови облачета и нежна мъгла...
Обещай ми,
че утре няма да има..
Обещай ми..
всичко да е тук и сега..
Че Утре никога няма,
а след Днес остава само ..
Някога....Беше...и много...Тъга...

© Тони Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??