23.05.2008 г., 15:04 ч.

Не ми обещавай сънища, в които те няма... 

  Поезия » Любовна
1151 0 3

Не ми обещавай ти тези сънища,
в които за мен не ще идваш,
не ми казвай ти, че без пътища
до мен пътя ти не намираш.

 

 

Не искам да вярвам, че мога аз
вечно да чакам в безкрая,
не искам да вярвам дори час,
че тебе те няма! Не, не искам да зная!

 

 

Нима ние двама не казахме,
че ще бъдем завинаги там,
нима сами не доказахме,
че сме заедно, дори всеки сам.

 

 

© Ян Тра Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??